Wij zijn van Hyfte Wonen uit Maldegem

Vernieuwing en continuïteit gaan samen in een nooit eindigend verhaal bij Van Hyfte Wonen, want uw dromen laten uitkomen, daar hechten we veel waarde aan.

Als sinds 1986 is de familie Van Hyfte actief in de meubelsector, destijds zijn zij gestart met een winkel in de verkoop van kantoormeubelen. Als vrij kleine onderneming, maar vol liefde voor het vak, zijn zij uitgegroeid tot één van de grote spelers op het vlak van kantoormeubilair.

Voor de familie Van Hyfte was het tijd om verder te schrijven aan een nieuw verhaal: in 2004 werd naast Burostock ook Van Hyfte Interieur opgericht, met als doel de particuliere markt te benaderen met alle meubilair voor het interieur van uw woning of zaak. In 2017 werd hun nieuwe vestiging in Maldegem geopend.
 
Van uw huis een thuis maken is wat wij voor u kunnen betekenen. Onze passie en liefde voor interieur delen we graag met u!

Van Hyfte wonen nieuwsbrief

Ontvang ons digitale lookbook

  • Door op "Schrijf me in" te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor de Van Hyfte Wonen nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.